COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary

NIEUWE KASSEN BOUWEN

Jarenlange Kassenbouw en kassensloop ervaring in binnen- en buitenland zorgt er voor dat Loonbedrijf Kusters een betrouwbare partner is om ieder kassenbouw- en kassensloop project te realiseren. Wij weten precies wat we doen! Van planning tot realisatie. Met ons voltallige team realiseren wij ieder project. Zowel in Nederland als ver daarbuiten.

Loonbedrijf Kusters is gespecialiseerd in de realisatie van kassen voor tuincentra en in de agrarische sector. Wereldwijd zijn al vele kassen gebouwd (en gesloopt) voor diverse aannemers. Daarnaast zijn alle voorkomende typen kassen zoals: Venlokassen, Max-Air kassen, breedkappers in goede handen.

Machinepark voor Kassenbouw

Het machinepark bij Loonbedrijf Kusters uit Someren is modern en goed onderhouden. Dit zorgt ervoor dat wij altijd en overal onze eigen machines kunnen gebruiken. Mochten wij bepaalde machines niet voorhanden hebben, kunnen wij middels ons netwerk altijd de juiste machines regelen.

Kassenbouw projecten in het buitenland

Voor buitenlandse projecten zorgt Kusters bovendien voor alle correspondentie met de buitenlandse instanties. Per land zijn er vaak aparte zaken die geregeld moeten worden. Door onze jarenlange ervaring in diverse landen zoals: Frankrijk, Polen, Duitsland, Luxemburg & België weten wij exact wat we doen.

Veiligheid en werken op hoogte

De veiligheid van onze medewerkers staat bovenaan. Werken op hoogte en werken met staal, aluminium en glas brengt gevaren met zich mee. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd voor VCA en Werken op Hoogte.

Kwaliteit bepaalt het succes van iedere onderneming. Daarom bent u bij Loonbedrijf Kusters aan het juiste adres.

Vraag-offerte-aan-Button

WAAROM LOONBEDRIJF KUSTERS

Met meer dan 30 jaar ervaring is Loonbedrijf Kusters BV is een gerenommeerd loonbedrijf dat zich richt op Kassenbouw, Kassensloop en Renovatiesloop. Loonbedrijf Kusters BV bouwt en sloopt kassen en waar nodig regelen we de sloopvergunning. Het unieke aan Loonbedrijf Kusters BV is dat de gesloopte kassen weer worden hergebruikt, we slopen dus met alle precisie.

 • Vakbekwaam personeel
 • Uitgebreid Machinepark
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Hoogste kwaliteit standaarden
 • Volgens planning en binnen budget
 • Focus op klant tevredenheid

MEEST GESTELDE VRAGEN

 • Wat zijn de kosten?

  Kosten zijn afhankelijk van de grootte van het project. Wij komen te allen tijde langs om kennis te maken en om het project te bezichtigen.

 • Hoe lang gaat het duren?

  Dit is afhankelijk van de grootte van het project. Wij maken altijd een planning samen met de klant. Heeft u een spoed klus? Niets is ons te gek!

 • Hoeveel personeel heb je in dienst?

  Loonbedrijf Kusters is een betrouwbaar en solide kassensloop en kassenbouw bedrijf gevestigd in Someren (Noord-Brabant). Wij hebben op dit moment 12 personeelsleden in dienst.

 • Hebben jullie eigen machines ter beschikking?

  Wij beschikken over een eigen loods waar alle materialen worden opgeslagen. Daarnaast beschikken wij over: Hoogwerkers, Verreikers, Loders, Bedrijfsbussen en Bedrijfsauto.

© 2020 Loonbedrijf Kusters BV Someren Website door Steenstra Media | Sitemap | Terms and Conditions