Kwaliteitsonderhoud aan uw kas door Loonbedrijf Kusters

Onderhoud is behoud. Dat geldt ook voor uw kas. Preventief onderhoud voorkomt onaangename verrassingen zoals defecte installaties of de kans op schade. Hierdoor kan goed onderhoud u geld besparen. Heeft u toch schade aan uw kas? Ook dan staat Loonbedrijf Kusters graag voor u klaar. Elke onderhouds- of reparatieklus pakken wij efficiënt aan waardoor wij zonder tijdsverlies het werk verrichten.

De pluspunten van goed onderhoud

Preventief onderhoud aan uw kas houdt uw kas en installaties in topconditie waardoor de kans op mankementen aanzienlijk wordt verkleind. Loonbedrijf Kusters is gespecialiseerd in het onderhoud en de reparaties van uw kas of bedrijfsruimte en de installaties. In goed overleg met u worden de kosten en werkzaamheden doorgenomen en ingepland waardoor onaangename verrassingen achteraf worden voorkomen.

Snel en efficiënt onderhoud

Mochten er na preventief onderhoud reparatiewerkzaamheden moeten worden ingepland, dan vinden deze zoveel mogelijk plaats op een manier waarvan u niet of nauwelijks belemmeringen ondervindt. Het kasonderhoud wordt bij Loonbedrijf Kusters uitgevoerd door ervaren specialisten die gebruik maken van de modernste machines, gereedschappen en de juiste onderdelen. Op die manieren garanderen wij snel en efficiënt onderhoud te kunnen uitvoeren.

De onderhoudswerkzaamheden aan een kas omvat de volgende punten:

 • Controle van dek en gevels
 • Inspectie van het luchtmechaniek plus evt. smeren
 • Alle goten vegen en de afvoeren controleren
 • Controle van de scherming  op de aandrijving en het sluiten van de installaties
 • Het op peil houden van de glas voorraad

Reparatiewerkzaamheden aan uw kas door Loonbedrijf Kusters

Moet er toch iets worden gerepareerd aan uw kas, dan staat ons team goed opgeleide monteurs voor u klaar. Zo verzorgen wij alle voorkomende glas reparaties aan dek en gevels voor zowel Venlo kassen als breedkappers, kunnen we zorgdragen voor het vervangen van scherming en luchting van de motoren, het uitwisselen van tandbanen of reparatie aan afvoeren.

Of het nu gaat om glas of beton, om laswerk of maatwerk, ervaar zelf als kweker het gemak van een partij op je bedrijf die het onderhoud voor je uit handen neemt, oorzaken van schades achterhaald reparaties uitvoert en het benodigde materiaal levert.

Loonbedrijf Kusters staat op onderhouds- en reparatiegebied altijd voor u klaar waarbij het voor ons niet uitmaakt of wij de kas nu gebouwd hebben of niet.

Loonbedrijf Kusters onderhoudt en repareert kassen van elke kassenbouwer in binnen- en buitenland. Wij staan direct voor u klaar om bijvoorbeeld een kapotte ruit te vervangen of om andere mankementen aan uw kas te repareren.

Moet er een reparatie aan uw kas worden uitgevoerd of wilt u uw kas laten onderhouden door een professional met jarenlange ervaring? Dan is Loonbedrijf Kusters uw ideale partner!

Waarom kasonderhoud door Loonbedrijf Kusters

Met meer dan 30 jaar ervaring is Loonbedrijf Kusters B.V. een gerenommeerd loonbedrijf dat zich richt op kassenbouw, kassensloop, kasonderhoud en renovatiesloop. Loonbedrijf Kusters B.V. bouwt en sloopt kassen en waar nodig regelen we de sloopvergunning. Het unieke aan ons bedrijf is dat de gesloopte kassen weer worden hergebruikt. We slopen dus met alle precisie en op die wijze dragen we een steentje bij aan een duurzamere wereld door het hergebruik van grondstoffen. Kwaliteit bepaalt het succes van iedere onderneming. Daarom bent u bij Loonbedrijf Kusters al meer dan 30 jaar aan het juiste adres!

 • Vakbekwaam personeel
 • Uitgebreid & modern machinepark
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Hoogste kwaliteitsstandaarden
 • Volgens planning en binnen budget
 • Focus op klanttevredenheid
Toon Kusters
Eigenaar/oprichter

Contact

Heb je vragen of wil je kennis maken?

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Partners

Wij werken met