Kassensloop is goed geregeld bij Kusters

Bij een professionele demontage van een kas komt meer kijken dan je op het eerste gezicht zou denken. Loonbedrijf Kusters B.V. uit Someren realiseert zich dat als geen ander en weet dankzij jarenlange ervaring elke kas op een gestructureerde wijze goed, grondig en vlot te slopen. Daarbij is altijd de intentie om zo veel mogelijk materialen te kunnen hergebruiken.

Kas slopen is precisiewerk

Een kas slopen is precisiewerk dat bij ons bedrijf wordt uitgevoerd door een team van vakbekwame professionals die allemaal een royale ervaring hebben opgebouwd in de kassensloop.

Daarbij beschikken we bij Loonbedrijf Kusters over een modern machinepark dat uitstekend is onderhouden. Dankzij vakbekwaam personeel en onze eigen machines kunnen we uw project van A tot Z zelf verzorgen. Van planning tot realisatie, wij realiseren voor u elk project inzake kassensloop.

Kusters verzorgt de kassensloop in binnen- en buitenland

In de loop van de jaren hebben wij tal van kassen gesloopt. Daarnaast zijn wij vertrouwd met alle voorkomende typen kassen zoals Venlo-kassen, Max-Air kassen en breedkappers. Het slopen van kassen regelen wij overigens niet alleen in Brabant en Limburg maar verzorgen wij door heel Nederland en daarbuiten. Loonbedrijf Kusters B.V. sloopte reeds vele kassen in landen als België, Duitsland, Polen, Oostenrijk en Frankrijk. Voor internationale projecten zorgt Kusters bovendien voor alle correspondentie met de lokale instanties. Per land zijn er vaak specifieke zaken die moeten worden geregeld. Dankzij onze jarenlange ervaring in uiteenlopend landen, kennen wij de regels en weten wij exact wat we moeten doen. En dat is voor u wel zo een geruststellende gedachte.

Vakbekwame & veilige werkwijze

Met meer dan 30 jaar ervaring is Loonbedrijf Kusters B.V een gerenommeerd loonbedrijf dat zich richt op Kassenbouw, Kassensloop en Renovatiesloop. De veiligheid van onze medewerkers staat daarbij altijd bovenaan.

Werken op hoogte en werken met staal, aluminium en glas brengt nu eenmaal gevaren met zich mee. Al onze medewerkers zijn gecertificeerd voor VCA en ‘Werken op Hoogte.

De kosten van een kas slopen

De kosten zijn afhankelijk van de grootte van het project. Teneinde een goede inschatting te maken van de omvang van het project, komen wij altijd langs om kennis te maken en het project te bezichtigen.

Nadat we het project besproken hebben, volgt er een concreet voorstel waardoor u op een heldere wijze inzage heeft in de kosten zonder nare verrassingen achteraf. Bij Loonbedrijf Kusters is uw project in veilige en vertrouwde handen, ook op financieel gebied!

Loonbedrijf Kusters heeft meer dan 30 jaar ervaring

Loonbedrijf Kusters B.V. sloopt kassen en indien nodig regelen we de sloopvergunning voor uw kassensloop. Het unieke aan Loonbedrijf Kusters B.V. is dat de gesloopte kassen weer worden hergebruikt. Hierdoor slopen we met de grootste precisie en dragen we op deze manier een steentje bij aan een duurzamere wereld door het hergebruik van grondstoffen. Kwaliteit bepaalt het succes van iedere onderneming. Daarom bent u bij Loonbedrijf Kusters al meer dan 30 jaar aan het juiste adres.

  • Vakbekwaam personeel
  • Uitgebreid machinepark
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Hoogste kwaliteitsstandaarden
  • Volgens planning en binnen budget
  • Focus op klanttevredenheid
Toon Kusters
Eigenaar/oprichter

Contact

Heb je vragen of wil je kennis maken?

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Partners

Wij werken met