Wilt u ook een overkapping van Loonbedrijf Kusters?

Een overkapping of afdak in de tuin wordt steeds populairder. Dat is geen wonder aangezien een overkapping er voor zorgt dat je nog meer en nog langer van je tuin of buitenruimte kunt genieten. Loonbedrijf Kusters heeft een royale ervaring met de vervaardiging van overkappingen of afdaken. Bij ons kunt u terecht voor vrijwel elke vorm van overkapping. Van een kleine luifel boven uw deur tot een speelplaatsoverdekking of een complete zwembadoverkapping, Loonbedrijf Kusters levert maatwerk voor elke overkapping.

Wij maken wat u in gedachten heeft

Droomt u ook al zo lang van een fraaie overkapping, veranda of een afdak in uw tuin? Loonbedrijf Kusters uit Someren kan uw dromen waarmaken. Daarom nemen we ruim de tijd om bij u langs te komen zodat we precies weten wat uw wensen zijn en hoe wij die het beste kunnen realiseren. Tijdens de afspraak worden zaken als de materiaalkeuze uitvoerig besproken.  Voor het ‘dak’ wordt qua ‘beglazing’ vaak gekozen voor polycarbonaatplaten, maar u kunt ook opteren voor een uitvoering in glas. Het is bij een dergelijk maatwerkproject maar net waar uw voorkeur naar uit gaat.

Elke overkapping, elke veranda en elk afdak wordt door Loonbedrijf Kusters met liefde en passie gemaakt. Daarnaast werken wij zo veel mogelijk met duurzame materialen. Met een overkapping van Loonbedrijf Kusters geniet je langer van het buitenleven!

Waarom een overkapping van Loonbedrijf Kusters?

Met meer dan 30 jaar ervaring is Loonbedrijf Kusters B.V. een gerenommeerd loonbedrijf dat zich richt op de vervaardiging van kwalitatief hoogwaardige overkappingen en afdaken. Loonbedrijf Kusters B.V. bouwt overkappingen op maat en kan zodoende aan elke wens voldoen. Kwaliteit bepaalt het succes van iedere onderneming. Daarom bent u bij Loonbedrijf Kusters al meer dan 30 jaar aan het juiste adres.

  • Vakbekwaam personeel
  • Uitgebreid & modern machinepark
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Hoogste kwaliteitsstandaarden
  • Volgens planning en binnen budget
  • Focus op klanttevredenheid

Overkappingen en afdaken

Heeft u een specifieke vraag over overkappingen of afdaken? Of wilt u met ons overleggen over het plaatsen van een carport of orangerie? Neem dan gerust contact met op met Loonbedrijf Kusters. Dit kan door het contactformulier in te vullen of om telefonisch contact met ons op te nemen op 0493 495 029.

Partners

Wij werken met