Kassenbouw in binnen- en buitenland

Loonbedrijf Kusters BV verzorgt elk kassenbouwproject in binnen- en buitenland. Dankzij onze vakbekwame medewerkers, jarenlange ervaring en moderne machinepark kunnen wij u een aantrekkelijk totaalpakket aanbieden waarmee wij maatwerk leveren en elk kassenbouwproject kunnen realiseren.

Kassenbouw volgens Loonbedrijf Kusters BV

Loonbedrijf Kusters BV heeft alle knowhow op het gebied van kassenbouw in eigen huis. Hierdoor kunnen we vlot en efficiënt het totaalproject voor u verzorgen. Een project start altijd met een goed en uitgewerkt idee. Daarbij denken wij uiteraard zo goed mogelijk met u mee. Niet alleen inzake de kosten maar ook over de duurzaamheid van het project. Dit doen we met maar een doel voor ogen: u het optimale rendement uit uw investering te laten halen.

Keuze uit verschillende type kassen

Loonbedrijf Kusters BV is al tientallen jaren gespecialiseerd in de realisatie van kassen voor tuincentra en de agrarische sector. Wereldwijd zijn al vele kassen gebouwd (en gesloopt) voor diverse aannemers waardoor we enorme ervaring hebben opgebouwd in kassenbouw projecten. Daarbij zijn alle voorkomende typen kassen zoals Venlo-kassen, Max-Air kassen en Breedkappers voor ons bekend terrein.

Venlokas

De Venlokas is van oudsher de belangrijkste type kas in de nationale en internationale kassenbouw. Voorheen was de standaard kapbreedte 3,20 meter, door het verder doorontwikkelen is de Venlo-kas inmiddels in veel verschillende maten verkrijgbaar. De Venlo-kas is een veelgebruikte kas in de glastuinbouw. We ontwerpen, produceren en realiseren de Venlo-kas in verschillende kap- en vakmaten in combinatie met diverse ventilatiemogelijkheden. De mogelijkheden bij dit type kas zijn eindeloos.

Ook voor Venlo-kas bieden wij kas onderhoud en reiniging aan.

Max-Air kas

Een kas met een openlucht klimaat geeft oneindig veel mogelijkheden voor uw teelt. De toetreding van UV-licht zal uw producten ten goede komen. De cabrio-kas wordt daarom ook veel toegepast voor het afharden van gewassen en voor de (op)kweek van jongplanten in de vruchtgroenten, bladgroenten en sierteelt.

De Max-Air kas is bijzonder vanwege zijn multifunctionele inzetbaarheid en de ventilatiecapaciteit van nagenoeg 100% doordat het dak volledig geopend kan worden.

Breedkap kas

De Breedkap-kas heeft als belangrijkste kenmerk dat deze zich onderscheid door zijn grote volume. De kas heeft daardoor een efficiënte werkruimte en leent zich specifiek voor interne transportsystemen.

Loonbedrijf Kusters BV kan de breedkap kas uitvoeren met een doorlopende nokluchting waardoor een grotere ventilatiecapaciteit kan worden bereikt. Ook voor dit type kas geldt dat de mogelijkheden eindeloos zijn

Loonbedrijf Kusters heeft meer dan 30 jaar ervaring

Met meer dan 30 jaar ervaring is Loonbedrijf Kusters BV is een gerenommeerd loonbedrijf dat zich richt op kassenbouw, kassensloop en renovatiesloop. Loonbedrijf Kusters BV bouwt en sloopt kassen en indien noodzakelijk regelen we de sloopvergunning.

Het unieke aan Loonbedrijf Kusters BV is dat de gesloopte kassen weer worden hergebruikt, we slopen dus met alle precisie en zo dragen we op deze manier een steentje bij aan een duurzamere wereld door het hergebruik van grondstoffen. Kwaliteit bepaalt het succes van iedere onderneming. Daarom bent u bij Loonbedrijf Kusters al meer dan 30 jaar aan het juiste adres.

  • Vakbekwaam personeel
  • Uitgebreid machinepark
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Hoogste kwaliteitsstandaarden
  • Volgens planning en binnen budget
  • Focus op klanttevredenheid
Toon Kusters
Eigenaar/oprichter

Contact

Heb je vragen of wil je kennis maken?

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Partners

Wij werken met