Kas-scherming professioneel verzorgd

Teneinde een optimaal klimaat in uw kas te realiseren, is een schermsysteem onmisbaar. Loonbedrijf Kusters uit Someren biedt daarom een omvangrijk assortiment aan kas-scherm-systemen waardoor er altijd een schermsysteem is dat past bij uw kas en uw specifieke wensen. Met onze jarenlange ervaring, kunnen wij u met raad en daad terzijde staan waardoor u de beste keuze in kas-scherming kunt maken.

Kas-scherm systemen

Loonbedrijf Kusters biedt u de keuze uit verschillende kas-schermsystemen waardoor er altijd een passende oplossing voorhanden is in uw situatie. We bieden bovendien de mogelijkheid om te kiezen voor een compleet nieuwe kas-scherming, een gebruikte of een combinatie daarvan. Door duidelijke afspraken over planning, uitvoering en prijzen heeft Loonbedrijf Kusters in de loop der jaren in binnen- en buitenland een uitstekend reputatie opgebouwd op het gebied van kas-scherming. Onze scherminstallaties zijn met veel nauwkeurigheid en zorg ontwikkeld en uitgevoerd. Naast onze ervaring en vakkundige montage zorgt dit voor een optimale scherminstallatie in uw kas. Onze know-how zetten wij daarom ook graag in om u verder te helpen!

Welke keuze kunnen wij u bieden op het gebied van kas-scherming?

Naast onderstaande populaire kas-schermingssystemen kunt u afhankelijk van uw teelt of gewassen kiezen voor verduisterschermen, zonweringsdoeken, schaduwschermen of decoratieschermen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Loonbedrijf Kusters weet dankzij een jarenlange ervaring welke type kas-scherming het beste aansluit op uw wensen.

Energiebesparende kas-schermen

Met energiebesparende kas-scherming van Loonbedrijf Kusters kan er tot 99% van het groeilicht afgeschermd worden. Hierdoor blijft het licht en de warmte in de kas. Ook in de nacht blijft de warmte beter in de kas wat er voor zorgt dat het klimaat wordt gestabiliseerd en energiebesparing gerealiseerd.

Energiedoeken

Een kas-schermsysteem met een energiebesparend schermdoek houdt de energiekosten beperkt terwijl de lichtdoorlating op niveau blijft door de hoge lichtdoorlatendheid van de schermdoeken. Zeker in combinatie met rolgevelschermen kunnen behoorlijke (energie)besparingen worden bereikt.

Rolgevelschermen

Een rolgevelscherm draagt bij aan een gelijkmatiger klimaat in de kas en zodoende voor een gelijkmatige groei van de gewassen. Door het gebruik van rolgevelschermen kan men niet alleen maximaal op energie besparen maar ook de lichtinlaat of lichtuitstoot beperken.

Mocht u uw kas willen verwarmen dan is dat mogelijk middels centrale verwarming of andere wijze kasverwarming.

Waarom kas-scherming door Loonbedrijf Kusters

Met meer dan 30 jaar ervaring is Loonbedrijf Kusters B.V. een gerenommeerd loonbedrijf dat zich richt op kassenbouw, kassensloop, kasonderhoud, kasverwarming, kas-scherming en renovatiesloop. Loonbedrijf Kusters B.V. bouwt en sloopt kassen en waar nodig regelen we de sloopvergunning. Het unieke aan ons bedrijf is dat de gesloopte kassen weer worden hergebruikt. We slopen dus met alle precisie en op die wijze dragen we een steentje bij aan een duurzamere wereld door het hergebruik van grondstoffen. Kwaliteit bepaalt het succes van iedere onderneming. Daarom bent u bij Loonbedrijf Kusters al meer dan 30 jaar aan het juiste adres!

  • Vakbekwaam personeel
  • Uitgebreid & modern machinepark
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Hoogste kwaliteitsstandaarden
  • Volgens planning en binnen budget
  • Focus op klanttevredenheid
Toon Kusters
Eigenaar/oprichter

Contact

Heb je vragen of wil je kennis maken?

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Partners

Wij werken met