Renovatiesloop door Loonbedrijf Kusters

In tegenstelling tot de reguliere kassensloop, wordt bij renovatiesloop gebruik gemaakt van renovatie-precisie sloop. Hierdoor zijn de bij de renovatiesloop vrijgekomen duurzame bouwmaterialen geschikt voor hergebruik waarbij Loonbedrijf Kusters alle gedemonteerde onderdelen vervoert en opslaat in eigen loodsen. Renovatiesloop is een duurzame manier van slopen waar Loonbedrijf Kusters al jarenlang ervaring mee heeft.  Met onze hoge kwaliteit, team van vakmensen, onze know-how en slooptechniek, nemen wij al uw sloopwerk uit handen. Van advies, voorbereiding en uitvoering tot uiteindelijke oplevering.

Loonbedrijf Kusters staat voor hoogwaardig hergebruik bij renovatiesloop

Bij renovatiesloop is het gebouw voor ons een bron van te hergebruiken grondstoffen. Wij streven dan ook naar een maximaal hoogwaardig hergebruik van bouwmaterialen. Oftewel: materialen worden hergebruikt waarvoor ze in eerste instantie zijn gemaakt. Dat noemen wij nu optimaal en duurzaam circulair slopen.

Goed gereedschap van Loonbedrijf Kusters is het halve werk

Om een renovatiesloop optimaal uit te voeren, maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige gereedschappen. Denk hierbij aan speciale handgereedschappen voor sloopwerken, minikranen en schrankladers (mini-shovels) speciaal voor inpandig gebruik, vakkundige geschoolde medewerkers met ruime ervaring op het gebied van renovatie en een op het project afgestemd stofemissie-beheerssysteem. Hiernaast hebben wij uiteraard de beschikking over een team van goed geschoold en zeer ervaren vakmensen om de renovatie en restauratie sloopwerkzaamheden optimaal uit te voeren.

Waarom renovatiesloop van kassen door Loonbedrijf Kusters

Met meer dan 30 jaar ervaring is Loonbedrijf Kusters B.V. een gerenommeerd loonbedrijf dat zich richt op kassenbouw, kassensloop, kasonderhoud, kasverwarming, kas-scherming en renovatiesloop van kassen. Loonbedrijf Kusters B.V. bouwt en sloopt kassen en waar nodig regelen we de sloopvergunning. Het unieke aan ons bedrijf is dat de gesloopte kassen weer worden hergebruikt. We slopen dus met alle precisie en op die wijze dragen we een steentje bij aan een duurzamere wereld door het hergebruik van grondstoffen. Kwaliteit bepaalt het succes van iedere onderneming. Daarom bent u bij Loonbedrijf Kusters al meer dan 30 jaar aan het juiste adres.

  • Vakbekwaam personeel
  • Uitgebreid & modern machinepark
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Hoogste kwaliteitsstandaarden
  • Volgens planning en binnen budget
  • Focus op klanttevredenheid
Toon Kusters
Eigenaar/oprichter

Contact

Heb je vragen of wil je kennis maken?

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Partners

Wij werken met