Vertrouw de kas reiniging toe aan Kusters

Het reinigen van (tuinbouw) kassen is essentieel om de prestaties van uw kas op maximaal niveau te houden. Een kas wordt door het weer, de omgeving en de planten zelf zowel vanbinnen- als vanbuiten in de loop van de tijd aangetast. Een nieuwe teelt begint echter met een schone kas. Loonbedrijf Kusters zorgt er voor dat uw kas perfect gereinigd kan beginnen aan een nieuw (groei) seizoen!

Een gereinigde kas is een productieve kas

Elke teler kent het belang van een goede reiniging van de kas bij de wisseling van de teelt. Tijdens het seizoen ontstaat er door weersinvloeden en de groei van de gewassen veel vuil dat zich allemaal in- of op de kas schuilhoudt. Goed gereinigd, schoon glas laat meer licht toe in de kas. Dit licht is van groot belang voor de groei van een gewas. Precies de reden waarom het glas van de kas regelmatig gereinigd dient te worden met een speciale glasreiniger. Zowel van binnen als van buiten dient dit te gebeuren om op die manier vervuiling zoals roest, roet, kalk, stof en andere soorten aanslag van het glas te verwijderen. Het is daarom zeer belangrijk om periodiek de kas te laten reinigen of te onderhouden.

 

Kasreiniging & kasontsmetting

Indien u de kas nog grondiger wilt laten reinigen, kunnen wij de kas voor u ontsmetten. Zo wordt de kasreiniging nog grondiger aangepakt en worden schimmels, bacteriën en mogelijk virussen die na het reinigen van het glas mogelijk zijn achtergebleven, effectief verwijderd. Wanneer u dus verzekerd wilt zijn van een optimaal gereinigde kas, kunt u er bij ons voor kiezen om gebruik te maken van kasreiniging en kasontsmetting.

 

Waarom kasreiniging door Loonbedrijf Kusters

Met meer dan 30 jaar ervaring is Loonbedrijf Kusters B.V. een gerenommeerd loonbedrijf dat zich richt op kassenbouw, kassensloop, kasonderhoud en renovatiesloop. Loonbedrijf Kusters B.V. bouwt en sloopt kassen en waar nodig regelen we de sloopvergunning. Het unieke aan ons bedrijf is dat de gesloopte kassen weer worden hergebruikt.

We slopen dus met alle precisie en op die wijze dragen we een steentje bij aan een duurzamere wereld door het hergebruik van grondstoffen. Kwaliteit bepaalt het succes van iedere onderneming. Loonbedrijf Kusters al meer dan 30 jaar het vertrouwde adres.

  • Vakbekwaam personeel
  • Uitgebreid & modern machinepark
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Hoogste kwaliteitsstandaarden
  • Volgens planning en binnen budget
  • Focus op klanttevredenheid

Vuil effectief verwijderen

Loonbedrijf Kusters uit Someren heeft ervaren specialisten in dienst die met behulp van de modernste materialen uw kas professioneel kunnen reinigen.  Dankzij onze jarenlange ervaring met allerhande sproeiwerkzaamheden, kunnen wij u vrijwel altijd van dienst zijn waarbij het niet uitmaakt of het nu een grote of kleine kas betreft. Met het reinigen van de kas, wordt het vuil effectief verwijderd van het glas, de goten en het dek tot aan de gevel.

Wil u uw kas ook professioneel laten reinigen? Vraag dan direct een offerte aan. door te bellen met 0493 495 029 of via het contactformulier contact op te nemen. Loonbedrijf Kuster staat voor u klaar!

Toon Kusters
Eigenaar/oprichter

Contact

Heb je vragen of wil je kennis maken?

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Partners

Wij werken met