Een nieuwe kas bouwen vergt precisie tot in elk detail

Bij de bouw van een nieuwe kas komt veel kijken. Het is dan ook prettig om dan te kunnen vertrouwen op een partner met jarenlange ervaring in de kassenbouw: Loonbedrijf Kusters. Wij weten exact waar we mee bezig zijn waardoor Loonbedrijf Kusters uw kasbouwproject van planning tot realisatie kan begeleiden.

Ons goed opgeleide en ervaren team realiseert op dit gebied elk project. Dat doen we zowel in Nederland als ver daarbuiten. Voor projecten in het buitenland nemen wij ook alle correspondentie met de buitenlandse instanties voor u uit handen. Per land zijn er vaak specifieke regels die aandacht vragen. Door onze jarenlange ervaring in diverse landen zoals Frankrijk, Polen, Duitsland, Luxemburg & België hoeft u zich over de ‘papieren rompslomp in elk geval geen zorgen te maken.

“Jarenlange ervaring maakt Loonbedrijf Kusters de ideale partner in kassenbouw!”

Goed gereedschap is het halve werk. Loonbedrijf Kusters beschikt over een uitgebreid en uitstekend onderhouden machinepark waarmee ons personeel veilig aan uw klus kan werken. Veiligheid en kwaliteit gaan bij ons wat dat betreft hand in hand!

Kassenbouw, Kassensloop en Renovatiesloop

Met meer dan 30 jaar ervaring is Loonbedrijf Kusters BV is een gerenommeerd loonbedrijf dat zich richt op Kassenbouw, Kassensloop en Renovatiesloop. Kwaliteit is ons sleutelwoord en bepaalt het succes van iedere onderneming. Daarom bent u bij Loonbedrijf Kusters aan het juiste adres.

VAKBEKWAAM

We werken met een vakbekwaam personeel en tevens hebben we een uitgebreid machinepark.

ERVARING

We hebben al meer dan 30 jaar ervaring en werken met de hoogste kwaliteit standaarden.

PLANNING & BUDGET

We werken altijd volgens planning en binnen het budget. De klant tevredenheid is voor ons het aller belangrijkste.

LOONBEDRIJF KUSTERS BV

Verschillende landen werkzaam

Kassen gesloopt

man personeel

BEKIJK ONZE PROJECTEN

Door onze werkervaring gedurende 30 jaar hebben we tal van tevreden klanten. Van grote tuinbouwlanderijen tot kleine hobbykassen. Voor ieder wat wils.

Van tuinbouwlanderijen tot hobbykassen, van lokaal tot internationaal. Loonbedrijf Kusters verzorgt uw kas.

MEEST GESTELDE VRAGEN

 • Wat zijn de kosten?

  Kosten zijn afhankelijk van de grootte van het project. Wij komen te allen tijde langs om kennis te maken en om het project te bezichtigen.

 • Hoe lang gaat het duren?

  Dit is afhankelijk van de grootte van het project. Wij maken altijd een planning samen met de klant. Heeft u een spoed klus? Niets is ons te gek!

 • Hoeveel personeel heb je in dienst?

  Loonbedrijf Kusters is een betrouwbaar en solide kassensloop en kassenbouw bedrijf gevestigd in Someren (Noord-Brabant). Wij hebben op dit moment 12 personeelsleden in dienst.

 • Hebben jullie eigen machines ter beschikking?

  Wij beschikken over een eigen loods waar alle materialen worden opgeslagen. Daarnaast beschikken wij over: Hoogwerkers, Verreikers, Loders, Bedrijfsbussen en Bedrijfsauto.

© 2020 Loonbedrijf Kusters BV Someren Website door Steenstra Media | Sitemap | Terms and Conditions